Voorinschrijving kapoenen 2021 - 2022

De inschrijvingen openen op maandag 23 augustus 2021 om 20u00.

Een kind kan aansluiten bij de kapoenen als hij of zij 6 jaar wordt vóór 1 januari van het lopende werkjaar ofwel in het eerste leerjaar zit. (geboortejaar 2015 voor werkjaar 2021-2022)

Kapoenen kunnen zich voorinschrijven via dit formulier. De regels van de kapoenen-ledenstop zullen toegepast worden. Klik hier voor meer informatieDe uiterste inschrijfdatum is maandagavond 30 augustus 2021 om 22u00.

Op 2 september zal iedereen een mailtje ontvangen met het nieuws of er al dan niet plaats was voor zijn/haar kind.

Volg nadien tijdig de betalingsinstructies ivm het lidgeld om de plaats definitief te bevestigen of stuur een mailtje naar inschrijven@scoutsengidsenzele.be zodat we een andere kapoen gelukkig kunnen maken met jouw plaatsje!

Gegevens lid
Kapoenen kunnen zich voorinschrijven via dit formulier. De regels van de kapoenen-ledenstop zullen toegepast worden. Klik hier voor meer informatie.
Gegevens ouders
Naar dit e-mailadres wordt een bevestigingsmail verzonden, je inschrijving is pas definitief na betaling van het lidgeld.
Lidgeld

Het lidgeld voor kapoenen bedraagt €40. Op 3 september wordt de inschrijving al dan niet bevestigd, waarna het lidgeld via overschrijving betaald kan worden.