Quiz Harder Better Faster Stronger XIII

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

03/09/2021 - 21:00 tot 04/09/2021 - 01:00

Beste quiz-fanaten,

Voor de 13e keer op rij nodigen wij jullie uit voor onze jaarlijkse quiz op het startweekend: 'Harder Better Faster Stronger'!
Stel een ploegje samen van maximum 6 personen en ga de uitdaging aan op vrijdagavond 3 september, om 21.00!
Wij garanderen jullie een avond vol spelplezier waar jullie je kennis kunnen uittesten tegen de andere quizteams!
Aansluitend kan je nog genieten van een heerlijk drankje!

EXTRA AANBIEDING! Eet je met je volledige team ook mosselen/spaghetti dan quiz je gratis!

Hopelijk tot dan!
Het quizteam