Scoutsbarbecue

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

04/09/2021 -
17:30 tot 20:00

Scoutsbarbecue

Iedereen van harte welkom op onze Scoutsbarbecue! Wij bieden lekkere ribbekes, kipsaté en worstjes samen met een uitgebreid groentenbuffet.

Inschrijving en online betaling op voorhand sterk aanbevolen! Dit jaar hebben we een beperkt aantal tafels en stoelen om de nodige afstand te kunnen bewaren. Inschrijvingen sluiten zondag 29 augustus.

• Worst - Saté - Ribbeke   €17
  • Worst - Ribbeke   €14
  • Worst - Saté   €13
  • Vegetarisch    €17

Opgepast! Dit jaar bestel je per volledige tafel!

Al goesting in een apero? Bezoek dan zeker ons terras dat vanaf 13u open is.