Kapoenen

Kapoenen

Toffe spelletjes, vele vriendjes en vriendinnetjes en altijd ambiance verzekerd. Dit is wat je elke zaterdag kunt verwachten bij de kapoentjes. Wij geven leiding aan jullie kindjes van 14 tot 17 uur elke zaterdag. Er zit een grote variëteit in onze vergaderingen, zo zijn er bosspelletjes, knutselen, koken, commando, sporten en nog ontelbare andere activiteiten. Wat wij vooral proberen bij te brengen aan de jongens en meisjes van 6 tot 8 jaar is sociaal engagement buiten de schoolse druk. Ook gaan wij jaarlijks gedurende 5-7 dagen op kamp. Tijdens het jaar plannen wij ook weekends waarbij de kinderen 1 nacht op het heem blijven slapen. Heb je vragen? Contacteer dan gerust de kapoenenleiding via onderstaand e-mailadres.

E-mail: kapoenenleiding@scoutsengidsenzele.be
GSM:  0472/95 84 94 (Takleidster Marie-Laure)
Infoboekje

Zachtaardige Kaketoe