Online inschrijven

Enkel de kapoenen die vorig jaar reeds lid waren, kunnen zich nog inschrijven. Voor nieuwe kapoentjes zijn de inschrijvingen jammergenoeg stopgezet, aangezien we daar met een ledenstop werken. Klik hier voor meer informatie.

Andere takken kunnen zich nog steeds inschrijven!

Gegevens lid
Enkel kapoenen die vorig jaar reeds lid waren van Scouts en Gidsen Zele kunnen zich inschrijven via dit formulier. Nieuwe kapoenen kunnen zich later inschrijven als zij voldoen aan de criteria van de kapoenen-ledenstop. Klik hier voor meer informatie.
Gegevens ouders
Naar dit e-mailadres wordt een bevestigingsmail verzonden, je inschrijving is pas definitief na betaling van het lidgeld.
Lidgeld

BE90 7370 3698 5032
45 of 35 euro (zie uitleg hieronder)
Lidgeld voornaam naam tak

Het lidgeld bedraagt €45 voor reguliere leden en kan overgeschreven worden op bovenstaand rekeningnummer. Bij de kapoenen en oud-scouts wordt het inschrijvingsgeld beperkt tot €35. Vanaf 3 kinderen bij de scouts, betaalt enkel de oudste €45. Al de jongere betalen €35.