Verhuur lokalen

Contactpersonen

• Marie-Laure Tacq (0472 95 84 94)
  • Anouk Masuy (0470 07 65 17)
  • Lise Wiels (0493 08 96 36)
  • Febe Tack (0468 16 37 01)
  • verhuur@scoutsengidsenzele.be

Omschrijving

Onze lokalen worden verhuurd tijdens de maand juli en sinds kort ook tijdens een deel van de maand augustus. Tot en met 15 augustus staan onze terreinen ter beschikking van groepen. Check de verhuurkalender voor de concrete data en de beschikbaarheid.

De huurprijs bedraagt 35 euro vaste kost per nacht + 4 euro / persoon / nacht voor groepen vanaf 30 personen. De huurprijs bedraagt 35 euro vaste kost per nacht + 5 euro / persoon / nacht voor groepen kleiner dan 30 personen. De verbruikskost van water, elektriciteit en dergelijke zit vervat in de huurprijs, indien deze niet overdreven hoog is. Anders wordt een meerkost aangerekend. De waarborg bedraagt 350 euro.

WIJ VERHUREN ONZE LOKALEN NIET TIJDENS HET SCHOOLJAAR. ENKEL BESCHIKBAAR TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE! Dit omwille van de eenvoudige reden dat wij elke zaterdag zelf werking hebben en er dus geen plaats is voor huurders.

Contract en huisreglement

Gebouwen

Onze lokalen zijn vrij ruim te noemen. We verhuren 2 grote zalen (voor- en achterbouw), 1 lokaal van gewone grootte, de keuken, toiletten en douches. De zalen in de voor- en achterbouw kunnen door middel van houten panelen worden onderverdeeld in 3 lokalen van een normale grootte.

Keuken

De keuken bevat 4 grote gaspitten, een grootkeuken-fritex, een grote diepvries en 2 koelkasten. Er is keukengerei en bestek te vinden voor 60 personen. Bovendien is de hele keuken uitgerust met innox-materiaal (zoals de kasten, het aanrecht,…) wat gemakkelijk proper te houden is.

Sanitair

Er is een vrouwenwasplaats en een mannenwasplaats. Daar is er telkens een groepsdouche met 4 douchekoppen, evenals 4 lavabo’s. In de afzonderlijke toiletten, vind je zowel een grote urinoir en 1 toilet bij de mannen, als 4 toiletten bij de vrouwen.

Terrein

Onze lokalen zijn gebouwd rond een gezellige binnenkoer, die ideaal is om samen op te eten of wat uit te rusten in het zonnetje. Vlakbij onze scoutsterreinen, en deels waar vroeger ons speelterrein was, is ondertussen een nieuwe woonwijk in aanbouw. Hoewel ons vroegere terrein nu deels verdwenen is, laten we ons hierdoor niet uit het veld slaan. We kregen een nieuw speelterrein, namelijk op de weide naast ons kleine speelbos. Dit grasveld is geschikt om op te spelen en om er tenten te plaatsen. De wegel naar ons terrein is nog steeds bereikbaar met de auto.

Afvalplaats

Op de binnenkoer bevindt zich een afgescheiden afvalplaats waar onze containers voor papier en karton, PMD enz. te vinden zijn. Afval moet steeds gesorteerd en in de juiste zakken in de containers worden gedeponeerd.