Inschrijvingen - Kapoenenstop (2021-2022)

Hierbij alvast de informatie ivm het inschrijven van leden voor het werkjaar 2021-2022. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Informatie ivm het startweekend kan je hier terugvinden.

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat alvast te popelen om eraan te beginnen. Vanaf maandagavond 23 augustus 2021 om 20u00 gaan dan ook de online inschrijvingen voor onze leden open. Deze manier van inschrijven blijft voor alle takken hetzelfde, behalve voor de kapoenen. Kapoenen kunnen immers ENKEL online voorinschrijven, de andere takken kunnen zich hier online inschrijven

Net zoals vorig jaar, hebben we voor werkjaar 2021 – 2022 besloten om een ledenstop door te voeren bij de kapoenen. Deze zal liggen op 65 kapoenen. Zelf vinden we dit ook erg jammer, maar zaterdagen met meer dan 80 kapoenen is voor leiding en lid zelf bijna niet houdbaar. Daarvoor hebben wij te weinig leiding en we zouden graag de kwaliteit van elke activiteit blijven verzekeren.

 

De regeling gaat als volgt:

Kapoenen die vorig jaar al kapoen waren: voor hen openen de voorinschrijvingen gelijk met de andere takken: maandagavond 23 augustus 2021 om 20u00. De uiterste inschrijfdatum is zondagavond 6 september 23u59! Zij zullen zeker een plaatsje hebben in de kapoenengroep.

 

Nieuwe kapoenen: voor hen openen de voorinschrijvingen gelijk met de andere takken: maandagavond 23 augustus om 20u00. De uiterste inschrijfdatum is maandagavond 30 augustus 2021 om 22u00! Indien er een teveel aan kapoenen zich inschrijft via deze voorinschrijving zullen we leden selecteren op basis van volgende criteria:

Broers en zussen van reeds bestaande leden krijgen voorrang, het is dan ook heel belangrijk dit duidelijk bij de voorinschrijving aan te duiden.
Nieuwe kapoenen die vorig jaar bij de voorinschrijving geen plaatsje meer konden bemachtigen, kijgen vervolgens voorrang.
Daarna zullen de plaatsen opgevuld worden met kapoenen die zich als eerste ingeschreven hebben.
 

Op 2 september zal iedereen een mailtje ontvangen met het nieuws of er al dan niet plaats was voor zijn/haar kind. Volg nadien tijdig de betalingsinstructies ivm het lidgeld om de plaats definitief te bevestigen. Op de startdag zijn dus alle kapoenen met een bevestigingsmailtje welkom.

 

Wij hopen op jullie begrip voor deze ledenstop.

Indien er hieromtrent nog vragen zijn, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar groepsleiding@scoutsengidsenzele.be