Scouts en Gidsen Zele

U bent hier

Sneukeltocht en kampvuuravond 26/02

Beste leden, ouders en sympathisanten 26 februari zijn jullie allen welkom op onze sneukeltocht en kampvuuravond. Laten we er samen een warme en gezellige avond van maken, ideaal om de koude wintermaanden af te sluiten. KORT Start: 18u30 - 20u Prijs: volwassenen €10 (6 consumpties tijdens de... Lees verder »

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2021-2022)

Hierbij alvast de informatie ivm het inschrijven van leden voor het werkjaar 2021-2022. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Informatie ivm het startweekend kan je hier terugvinden. Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat... Lees verder »

Scouts in corona? - 't Zal wel zijn!

Beste ouders en leden Zaterdag begint het langverwachte scoutsjaar eindelijk weer. In dit mailtje wat meer info hoe we dat juist gaan aanpakken. Al onze activiteiten kunnen doorgaan op ons eigen terrein binnen bubbels van 50 personen. Al onze takken zijn normaal gezien met minder dan 50, enkel bij... Lees verder »

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2020-2021)

Hierbij alvast de informatie ivm het inschrijven van leden voor het werkjaar 2020-2021. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Informatie ivm het startweekend kan je hier terugvinden. Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat... Lees verder »

Geen heropstart van de activiteiten in juni

Beste ouders, beste leden, Vandaag kregen we de blijde boodschap dat de scoutsactiviteiten terug opgestart mogen worden, mits naleving van de Corona-maatregelen. Met de leiding waren we superenthousiast en zijn we beginnen kijken hoe we dit het beste zouden kunnen aanpakken. Na alles overlopen te... Lees verder »

Inschrijvingen Kapoenen, Kabouters en Welpen open!

Door de Coronacrisis zijn de kapoenen, kabouters en welpen jammer genoeg genoodzaakt om met een kampstop te werken. Via onderstaande links kan u uw kind inschrijven. Gelieve uw kind zeker in de juiste groep in te schrijven! Inschrijven kan nog tem 24 juni of tot wanneer de capaciteit bereikt wordt... Lees verder »

Kampen 2020

Beste ouders en leden, Enkele dagen geleden kregen we het supergoede nieuws dat onze kampen kunnen doorgaan. De leiding was meteen enthousiast en we hebben de voorbije dagen dan ook al veel online vergaderd om alle maatregelen in onze kampen toe te passen. Aangezien we per tak apart op kamp gaan,... Lees verder »

Scoutsactiviteiten on hold tem 8 juni - Verlenging!

Beste ouders en leden, Met héél veel spijt in het hart zijn we genoodzaakt om alle activiteiten die gepland stonden met onze scouts af te gelasten tot en met 8 juni 2020 . Dit is al een verlenging van de voorgaande maatregels, die stelden dat er geen activiteiten mochten doorgaan t.e.m. 18 mei. We... Lees verder »

2 mei: Croque-avond

Dit jaar organiseert Scouts en Gidsen Zele een gloednieuw concept! De kabouters, welpen, jonggidsen en jongverkenners bundelen de krachten voor een heuse croque-avond ten voordele van hun kampen. Wanneer u zich inschrijft voor dit evenement kan u een hele avond lang à volonté genieten van croques... Lees verder »

Scouting op maat

De kosten van scouting zijn niet voor elke ouder even makkelijk te dragen. Daarom bestaat Scouting op maat, zodat elk lid toch kan genieten van onze werking. Dit is een fonds vanuit de nationale leiding dat tegemoetkomt aan de kosten van scouting. Dit voor leden die het financieel iets moeilijker... Lees verder »

Pagina's