Scouts en Gidsen Zele

U bent hier

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2019-2020)

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat alvast te popelen om eraan te beginnen. Vanaf maandagavond 26 augustus om 20u00 gaan dan ook de online inschrijvingen voor onze leden open. Deze manier van inschrijven blijft voor alle takken hetzelfde dan vorige jaren, behalve voor de... Lees verder »

12-14 april - Groepsweekend

Over exact een week gaan we met z'n allen op groepsweekend! Een heel weekend lang spelen we tal van leuke spelletjes met alle takken van onze scouts! Alle info is te vinden op de aparte brieven op onze site. Hopelijk tot dan! Brief Kakawe Brief (jong)givers & jin... Lees verder »

24 maart - Kaboutershow & Dessertenbuffet 'Wonderland'

Net zoals vorig jaar staan onze kabouters weer klaar om het beste van zichzelf te geven in een wervelende kaboutershow! Dit jaar nemen we iedereen mee naar Wonderland. Aansluitend is er een uitgebreid dessertenbuffet voor jong & oud! De show gaat van start op zondag 24 maart om 14u en het... Lees verder »

15 februari - Jinfuif: Jin Love

Jin 2001 stelt voor: JIN LOVE! Kom vieren met al je geliefden of kom je toekomstige liefde ontdekken! Kaarten verkrijgbaar bij de leden en leiding van Jin 2001. Niet te missen! Lees verder »

23 februari - Sneukeltocht & kampvuuravond

Beste leden, ouders, sympathisanten Voor een eerste keer organiseren we dit jaar een sneukeltocht en kampvuuravond, dit ter vervanging van de kerstboomverbranding. Een nieuw concept dat hopelijk nog jaren kan blijven meegaan. We willen er vooral een gezellige en warme avond van maken, perfect om de... Lees verder »

Azaleaverkoop 2018

Net zoals voorgaande jaren gaan we ook dit jaar met onze hele scouts azalea's verkopen ten voordele van onze zomerkampen. Onze huis-aan-huis verkoop gaat door op zaterdag 24 november van 10u tot 17u. Voor de kapoenen en de akabe is het van 14u tot 17u. Alvast bedankt aan alle helpende leden en... Lees verder »

23 november - JINquiz

Het is weer zover, 23 november organiseert JIN 2001 hun prestigieuze JINquiz! Aarzel niet en schrijf uw ploegje in (maximum 5 personen per ploeg) via jinleiding@scoutsengidsenzele.be . De kostprijs bedraagt 20 euro per ploeg, dit wordt op de dag zelf aan de kassa betaald. In ruil daarvoor kan u uw... Lees verder »

17 november - Spaghettiavond Kapoenen en Jong-verkenners

Beste ouders, grootouders, leiding, oud-leiding en sympathisanten Op zaterdag 17 november organiseren de kapoenen- en jongverkennerleiding een spaghettiavond om hun werking te ondersteunen. Jullie zijn allen welkom om jullie buikjes vol te eten vanaf 17u30 op ons heem. We serveren zowel spaghetti... Lees verder »

3 november - Huur eens een jinner

Huur eens een jinner is back in town! Op zaterdag 3 november kunnen jullie alle vervelende klusjes doorschuiven naar JIN 2001 (jawel.. we zitten al aan 2001!) ten voordele van hun buitenlands kamp. Moet u verhuizen en heeft u écht geen zin om urenlang te sleuren, heeft u een stal die u eigenlijk al... Lees verder »

Winnaar jeugdbewegingenclash 2018!

Gisteren streden onze (jong)givers en jin mee in de eerste jeugdbewegingenclash. Op het sportplein namen ze het op tegen de andere Zeelse jeugdbewegingen aan de hand van ruige massaspelen. Met veel trots mogen we vertellen dat wij de winnaars zijn van de eerste jeugdbewegingenclash! Bedankt Zeelse... Lees verder »

Pagina's