Scouts en Gidsen Zele

U bent hier

Spaghettiavond KaKaWe

Eindelijk is het weer zover: zaterdag 19 november organiseren de kapoenen, kabouters en welpen hun spaghettiavond ten voordele van hun kampen deze zomer. Zowel spaghetti bolognaise als vegetarische spaghetti worden aangeboden. Voor een volwassen portie betaal je 12 euro, voor een kinderportie is... Lees verder »

Inschrijvingen 2022-2023

Hierbij alvast de informatie i.v.m. het inschrijven van leden voor het werkjaar 2022-2023. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat alvast te popelen om eraan te beginnen. Vanaf maandagavond... Lees verder »

Belgische Avond 30/04

Op zaterdag 30 april organiseren de Jonggivers en Givers hun Belgische eetavond ten voordelen van hun kampen. Lekkere typische Belgische gerechten met daarnaast een Belgisch fris biertje, keuze genoeg! Uiteraard kan er op zo een avond geen café ontbreken. Na het eten kunnen jullie gezellig blijven... Lees verder »

Sneukeltocht en kampvuuravond 26/02

Beste leden, ouders en sympathisanten 26 februari zijn jullie allen welkom op onze sneukeltocht en kampvuuravond. Laten we er samen een warme en gezellige avond van maken, ideaal om de koude wintermaanden af te sluiten. KORT Start: 18u30 - 20u Prijs: volwassenen €10 (6 consumpties tijdens de... Lees verder »

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2021-2022)

Hierbij alvast de informatie ivm het inschrijven van leden voor het werkjaar 2021-2022. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Informatie ivm het startweekend kan je hier terugvinden. Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat... Lees verder »

Scouts in corona? - 't Zal wel zijn!

Beste ouders en leden Zaterdag begint het langverwachte scoutsjaar eindelijk weer. In dit mailtje wat meer info hoe we dat juist gaan aanpakken. Al onze activiteiten kunnen doorgaan op ons eigen terrein binnen bubbels van 50 personen. Al onze takken zijn normaal gezien met minder dan 50, enkel bij... Lees verder »

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2020-2021)

Hierbij alvast de informatie ivm het inschrijven van leden voor het werkjaar 2020-2021. Informatie ivm het verloop van de activiteiten van het nieuwe werkjaar volgt binnenkort. Informatie ivm het startweekend kan je hier terugvinden. Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat... Lees verder »

Geen heropstart van de activiteiten in juni

Beste ouders, beste leden, Vandaag kregen we de blijde boodschap dat de scoutsactiviteiten terug opgestart mogen worden, mits naleving van de Corona-maatregelen. Met de leiding waren we superenthousiast en zijn we beginnen kijken hoe we dit het beste zouden kunnen aanpakken. Na alles overlopen te... Lees verder »

Inschrijvingen Kapoenen, Kabouters en Welpen open!

Door de Coronacrisis zijn de kapoenen, kabouters en welpen jammer genoeg genoodzaakt om met een kampstop te werken. Via onderstaande links kan u uw kind inschrijven. Gelieve uw kind zeker in de juiste groep in te schrijven! Inschrijven kan nog tem 24 juni of tot wanneer de capaciteit bereikt wordt... Lees verder »

Kampen 2020

Beste ouders en leden, Enkele dagen geleden kregen we het supergoede nieuws dat onze kampen kunnen doorgaan. De leiding was meteen enthousiast en we hebben de voorbije dagen dan ook al veel online vergaderd om alle maatregelen in onze kampen toe te passen. Aangezien we per tak apart op kamp gaan,... Lees verder »

Pagina's