Scouts en Gidsen Zele

U bent hier

28 maart: Croque-avond

Dit jaar organiseert Scouts en Gidsen Zele een gloednieuw concept! De kabouters, welpen, jonggidsen en jongverkenners bundelen de krachten voor een heuse croque-avond ten voordele van hun kampen. Wanneer u zich inschrijft voor dit evenement kan u een hele avond lang à volonté genieten van croques... Lees verder »

Scouting op maat

De kosten van scouting zijn niet voor elke ouder even makkelijk te dragen. Daarom bestaat Scouting op maat, zodat elk lid toch kan genieten van onze werking. Dit is een fonds vanuit de nationale leiding dat tegemoetkomt aan de kosten van scouting. Dit voor leden die het financieel iets moeilijker... Lees verder »

Jaartekens terug verkrijgbaar

Nog geen jaarteken gekregen? Onze voorraad is weer aangevuld, dus vraag er zeker eentje aan jouw leiding! (Jaartekens zijn gratis) Ook zijn alle andere tekentjes die op het hemd moeten komen verkrijgbaar aan €0,60/stuk op onze scouts. Bekijk hier waar elk tekentje moet komen en maak jouw hemd... Lees verder »

26 oktober - Huur eens een jinner

Voor alle klusjes groot en klein, moet je bij onze Jinners zijn! Op zaterdag 26 oktober staan de Jinners van Scouts en Gidsen Zele van 10u tot 17u klaar voor al uw (uitgestelde) taakjes. Dient de haag nodig gesnoeid te worden? Bezig met de grote kuis? Is de auto al 2 jaar niet meer gekuist? Ging je... Lees verder »

Inschrijvingen - Kapoenenstop (2019-2020)

Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur en de leiding staat alvast te popelen om eraan te beginnen. Vanaf maandagavond 26 augustus om 20u00 gaan dan ook de online inschrijvingen voor onze leden open. Deze manier van inschrijven blijft voor alle takken hetzelfde dan vorige jaren, behalve voor de... Lees verder »

12-14 april - Groepsweekend

Over exact een week gaan we met z'n allen op groepsweekend! Een heel weekend lang spelen we tal van leuke spelletjes met alle takken van onze scouts! Alle info is te vinden op de aparte brieven op onze site. Hopelijk tot dan! Brief Kakawe Brief (jong)givers & jin... Lees verder »

24 maart - Kaboutershow & Dessertenbuffet 'Wonderland'

Net zoals vorig jaar staan onze kabouters weer klaar om het beste van zichzelf te geven in een wervelende kaboutershow! Dit jaar nemen we iedereen mee naar Wonderland. Aansluitend is er een uitgebreid dessertenbuffet voor jong & oud! De show gaat van start op zondag 24 maart om 14u en het... Lees verder »

15 februari - Jinfuif: Jin Love

Jin 2001 stelt voor: JIN LOVE! Kom vieren met al je geliefden of kom je toekomstige liefde ontdekken! Kaarten verkrijgbaar bij de leden en leiding van Jin 2001. Niet te missen! Lees verder »

23 februari - Sneukeltocht & kampvuuravond

Beste leden, ouders, sympathisanten Voor een eerste keer organiseren we dit jaar een sneukeltocht en kampvuuravond, dit ter vervanging van de kerstboomverbranding. Een nieuw concept dat hopelijk nog jaren kan blijven meegaan. We willen er vooral een gezellige en warme avond van maken, perfect om de... Lees verder »

Azaleaverkoop 2018

Net zoals voorgaande jaren gaan we ook dit jaar met onze hele scouts azalea's verkopen ten voordele van onze zomerkampen. Onze huis-aan-huis verkoop gaat door op zaterdag 24 november van 10u tot 17u. Voor de kapoenen en de akabe is het van 14u tot 17u. Alvast bedankt aan alle helpende leden en... Lees verder »

Pagina's