Zeeuwse Mossel-, en spaghettiavond

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

03/09/2021 - 19:00 tot 04/09/2021 - 01:00

Zeeuwse Mossel-, spaghettiavond

De verse mosselen worden à volonté net als de overheerlijke spaghetti.

Inschrijving en online betaling op voorhand verplicht - ten laatste op zondag 29 augustus.

Opgepast! Dit jaar bestel je per volledige tafel en eten we buiten op ons grasveld als echte scouts, een extra trui kan dus zeker helpen.

Doet je tafel ook mee aan de quiz? Schrijf je dan in voor de mosselavond via het quizformulier!

• Mosselen à volonté   €21
  • Spaghetti   €13